EGYÉB SZERZŐDÉSEK

Az élet számos területén lehet szükség szerződéskötésre, melyek igényelhetnek ügyvédi ellenjegyzést (ingatlanra vonatkozó szerződéseket külön menü pontban találja) , de ha nem is kötelező az ügyvédi közbenjárás, nagyfokú biztonságot nyújthat az ügyvédi előkészítés, illetőleg ellenjegyzés.

 

Ezeknél a szerződéseknél, amennyiben nem kötelező az ellenjegyzés, szintén vállalom az online tanácsadás keretében történő közreműködést, így a szerződéssel elérni kívánt cél megküldése után összefoglalom, hogy mit, hogyan érdemes a szerződésbe foglalni, illetőleg a tanácsadás alapján elkészített szerződést ellenőrzöm is.

 

Ha kényelmesebb megoldást választana, szívesen meg is szerkesztem, és személyes találkozó keretében történő aláírás után ez esetben ellen is jegyzem a szerződéseket. Előzetes egyeztetés ilyenkor is online vagy telefonon történik.

 

Az általam szerkesztett szerződéstípusok a teljesség igénye nélkül: hajó (és egyéb lajstromozott jármű) adásvételi, vagyonmegosztási, tartási, öröklési, életjáradéki, megbízási, szerződés, különféle megállapodások.

+36 30 880 3967

jager.krisztina@jagerugyved.eu