RÓLAM

Jáger Krisztina vagyok, 10 éves különböző jogi területeken szerzett tapasztalat után - ügyvédi iroda, egyetemi oktatás, kutatás, közigazgatás - döntöttem a saját ügyvédi praxis mellett. Politológus-közgazdász és európai uniós szakjogász képzettségem a jogi kérdések tágabb értelmezési keretét is biztosítja. Szolgáltatásaimat a polgári, közigazgatási, uniós és alkotmányjog területén nyújtom magyar és angol nyelven magánszemélyeknek, kis és nagy cégeknek egyaránt.

 

Az alábbi jogterületekkel foglalkozom: ingatlanjog, társasági és cégjog, kereskedelmi jog, adatvédelem, fogyasztóvédelem, munkajog, közigazgatási jog, európai uniós jog, alkotmányos alapjogok, kereskedelmi jog, személyiségi és kártérítési jog, szellemi tulajdon.

 

 

Átlátható, fix munkadíjakkal dolgozom, a leggyakoribb megbízások díjait közzéteszem a honlapon, így az ügyfelek már a honlap látogatásakor is tisztában lehetnek azzal, hogy milyen ügyvédi munkadíjjal számolhatnak, ha engem választanak.

 

 

 

Szemlélet

 

Empátia – bár az én feladatom a felmerülő helyzetek jogi értelmezése, figyelek az emberi tényezőkre is, és igyekszek enyhíteni az ügyek által kiváltott pszichés megterhelést.

 

Érthető válaszok – igaz, hivatásszerűen jogászkodok, de nem feledkezek meg arról, hogy ügyfeleim jellemzően pont azért keresnek meg, mert nem jogászok. Hangsúlyt fektetek arra, hogy mindenki megérthesse az ügyének jogi hátterét.

 

Profi szolgáltatás – megbízható, precíz ügykezelés, hatékony jogi megoldások, lehetőség szerint per nélküli vitarendezéssel.

 

Elérhető jogi segítség – széles körű online tanácsadás konkrét ügyekben a legegyszerűbbtől az összetett jogi kérdésekig, kényelmesen hozzáférhető, gyors és pénztárcabarát megoldás.

 

 

 

Titoktartás és összeférhetetlenség

 

A rám bízott információkat a törvény erejénél fogva köteles vagyok korlátlan ideig titokban tartani, ellenérdekeltségű ügyfeleket szintén törvényes okokból nem vállalhatok. A teljes diszkréció így valójában nem érdem, hanem az egyik alap kötelessége az ügyvédeknek, ennek megszegését a Kamara szigorúan bünteti.

 

+36 30 880 3967

jager.krisztina@jagerugyved.eu

Impresszum

Tevékenységemet a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjaként végzem.

+36 30 880 3967

jager.krisztina@jagerugyved.eu