MIBEN MÁS?

Intézd magad!

Célom, hogy az egyszerűbb jogi ügyekben magukat képviselni kívánó ügyfeleknek hazánkban még újszerűnek számító szolgáltatásokkal is segítsek.

 

Jogi hátterű ügyek nap mint nap merülnek fel mindenki életében, csak túlnyomó többségükbe nem éri meg ügyvédi óradíjakat fektetni, holott megérné szakszerűen kezelni őket.

 

A klasszikus ügyvédi szolgáltatások mellett online szolgáltatást nyújtok minden olyan konkrét ügyben, ahol nem kötelező az ügyvédi ellenjegyzés.

 

 

Online tanácsadás konkrét ügyekben

 

Fontos különbség a Magyarországon elterjedt online ügyvédi tanácsadáshoz képest hogy én konkrét ügyre vonatozóan nyújtok jogi szolgáltatást, 3 munkanapos határidővel, az online, írottformában nyújtott tanácsadás helytállóságáért ugyanolyan szakmai garanciát vállalok, mint a személyes találkozás keretében nyújtott tanácsadásért.

 

A felsőoktatásban oktatóként töltött évek alatt számos jogi tárgyat tanítottam nem jogász hallgatóknak és meggyőződésem, hogy az egyszerűbb jogügyleteket, konfliktusokat laikusok is megfelelően tudják kezelni szakszerű és közérthető jogi támogatás mellett, nem véletlen, hogy ezt a lehetőséget a jogszabályok is biztosítják, hiszen számos ügyben az ügyvédi vagy közjegyzői közben járás nem kötelező.

 

 

Google barátunkkal nem csak sokáig tarthat, de bizonytalan is a megfejtés

 

Szakszerű tanácsadással sok fejfájás megspórolható, hiszen a jog egy önálló, összetett rendszer, saját logikával és nyelvezettel, amit nem egyszerű feltárni pusztán a Google segítségével, de az ismerősöktől hallott félinformációk sem feltétlenül helytállóak az Önök ügyében, különösen arra való tekintettel, hogy a magyar jogszabályok igen gyakran változnak. Így amellett, hogy jelentősebb időráfordítástól kímélhetem meg a hozzám a forduló ügyfeleket, azt a kellemetlenséget is elkerülhetik, hogy nem megfelelő forrást, vagy értelmezést alkalmaznak a felmerülő élethelyzetekben. Egy rosszul indított ügy esetében pedig a kedvező eredmény elérése jelentősen nehezedhet, ha egyáltalán lehetséges.

 

Az Intézd magad tanácsadás keretében részletezem a felmerült jogi kérdéseket, teendőket, kigyűjtöm a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket, elmagyarázom jogi fogalmakat, az ügy különböző kimenete esetében várható költségeket és lehetséges eredményeket, ami alapján bárki jogszerűen, magabiztosan és hatékonyan eljárhat saját ügyében, aki erre vállalkozik.

 

 

Az intézd magad előnyei

 

Az online jogi szolgáltatás előnye, hogy könnyen elérhető. Azon túl, hogy kényelmesen intézhető az iroda felkeresése nélkül is, az átlagos ügyvédi órabér töredékért tudom nyújtani, tehát olyan ügyeket is tudok ügyvédi szakértelemmel segíteni, amik kisebb jelentőségük, vagy az érintett anyagi helyzete miatt nem jutnának szakszerű jogi támogatáshoz. Másrészt az ügyek jogi hátterének alapos megértése fejleszti a jogtudatosságot, ami elősegíti a jövőben felmerülő ügyek vagy konfliktusok jogi szempontból erőlátóbb és hatékonyabb kezelését.

 

Klasszikus ügyvédi szolgáltatások

Ügyvédi ellenjegyzéshez feltétlen szükség van személyes találkozóra is, a feleknek együtt kell megjelenniük az irodámban az okiratok aláírásához.

 

Az egyeztetés ezekben az ügyekben is elsősorban telefonon és emailen keresztül történik. A személyes aláíráshoz szükséges minden kelléket információt előzetesen  megküldök az ügyfeleknek. Ügyfeleim késő estig kereshetnek, az üzenetekre lehetőség szerint azonnal, de legkésőbb 12 órán belül válaszolok. Minden esetben bizalommal fordulhatnak hozzám bármilyen felmerülő kérdéssel, hiszen mindenki életében nagy horderejű döntések azok, amikhez ügyvédi ellenjegyzés szükséges, így az aggodalom vagy izgatottság teljesen érthető.

 

Természetesen igény esetén további személyes találkozókon is szívesen állok az ügyfelek rendelkezésére.

Társadalmi felelősség

Jogi szolglátatásaimat pro bono nyújtom azoknak a számomra átláthatóan működő társadalmi szervezeteknek, amelyek céljait magaménak vallom. Keressenek bizalommal, amennyiben munkaterheim engedik, szívesen segítem munkájukat!

Hogy működik?

+36 30 880 3967

jager.krisztina@jagerugyved.eu